Profiel

mvp_background_9

Mijn missie

Veel bedrijven zijn gericht op het steeds efficiënter maken van hun bedrijfsprocessen. Met kostenbeheersing als belangrijkste motief. Het is echter de vraag of de klant hiermee geholpen is. Efficiënte processen zijn er meestal niet op ingericht om snel aangepast te worden aan de steeds wijzigende klantvraag. Bedrijven die daar wel toe in staat zijn, zullen het verschil maken en hebben een voorsprong op de concurrentie.
Ik wil bedrijven en organisaties helpen om de slag te maken van een op efficiency gerichte bedrijfsvoering naar meer effectieve procesinrichting. Van ‘de dingen juist doen’, naar ‘de juiste dingen juist doen’. Als business proces & change consultant zorg ik ervoor dat mijn resultaten niet alleen gericht zijn op de doelmatigheid van bedrijfsprocessen, maar zorg ik er ook voor dat de processen gekoppeld zijn aan de bedrijfsdoelstellingen, aan de klantvraag.

Mijn achtergrond

  • Ik ben afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam;
  • Ik heb ruime ervaring als procesanalist, projectmanager, requirements manager, informatieanalist, business consultant en procesmanager in de telecommunicatie;
  • Ik ben gecertificeerd Lean Six Sigma Green Belt;
  • Ik ben ARIS BPM en Mavim Rules key user.

Meer weten?

Om meer te weten te komen over mijn werkwijze kunt u een kijkje nemen in de blogs waarin ik mijn kennis over procesontwerp, -analyse, -verbetering en – beschrijving bijhou.

En naast procesanalist ben ik ook te huren als grafisch ontwerper en dtp’er. Informatie kunt hier vinden.