Aanpak

Complexe vraagstukken breng ik tot de essentie terug. Daarmee ontstaat ruimte voor inzicht. Om daarna tot oplossingen te komen, breng ik de juiste expertise in. Doel is om voor u – als opdrachtgever – duurzaam werkende resultaten te creëren.

Vaak vergt een duurzame oplossing samenwerking of systeemverandering. Vrijwel altijd is afstemming tussen meerdere stakeholders nodig. Het is mijn taak om een omgeving te creëren waarin een win-win situatie ontstaat. Mijn missie is om dat voor u te realiseren.

Resultaat staat centraal

Ik werk resultaatgericht. Een opdracht is pas klaar als u tevreden bent met het resultaat. Van te voren geef ik daarover duidelijkheid. Ik verbind mij aan het eindresultaat.

Ondernemend en flexibel

Ik lever diensten die aansluiten bij u als opdrachtgever. Soms heeft u een tijdelijke procesmanager, procesontwerper of projectondersteuning nodig. Omdat een belangrijk project of programma moet worden gerealiseerd, er een fusie aanstaande is, of een transitie binnen uw organisatie plaatvindt, omdat er iemand is uitgevallen, of om wat welke andere reden dan ook. Soms help ik opdrachtgevers om hun medewerkers te trainen in de gevraagde expertise. Ik richt mij volledig naar uw behoeften.

Werkwijze

Om u goed te kunnen helpen, zal ik meestal bij u op locatie werken. Voordat we van start gaan voer ik eerst een intakegesprek met u als opdrachtgever. Op basis daarvan stel ik een projectopdracht op, zodat we precies weten wat wij van elkaar mogen verwachten. Veel van het werk wordt uitgevoerd samen met uw medewerkers. Veelal op één-op-één basis. Groepsvergaderingen en workshops beperk ik tot een functioneel minimum. Ik stel veel vragen en luister goed.

Uurtarief

Het uurtarief is in overleg en is afhankelijk van de werkzaamheden.